De Thieves producten zijn allemaal (schoonmaak) producten zonder chemicaliën en schadelijke stoffen, ontwikkelt op basis van de nr. 1 olie van Young Living. De Thieves olie! En de producten zijn allemaal TOP! Tandpasta, wasmiddel, handpurifier, household cleaner en nog veel meer kun je vinden in deze productlijn.

De Thieves producten zijn allemaal los verkrijgbaar, maar ook in een StarterKit. De StarterKit met Thieves kost € 171,52.
Dit bedrag is inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


ONZE THIEVES FAVORIETEN

De Thieves Household Cleaner wordt hier in huis overal voor gebruikt! Het is een zeer krachtige reiniger die hardnekkige vlekken makkelijk schoon maakt, zonder het gebruik van chemische stoffen. De Thieves Household Cleaner kan voor iedere ruimte in huis gebruikt worden. Het is super geconcentreerd dus je hebt maar kleine beetje nodig. Verdun in een spuitfles, in een emmer water of gebruik het puur bij hardnekkig vuil.

Thieves Foaming Hand Soap geeft een heerlijk schuim. Het maakt handen schoon, beschermt en voedt de huid met aloë vera, gingko biloba, vitamine E en de etherische oliën Thieves, Lemon en Orange. De Thieves Foaming Hand Soap is dermatologisch getest.

De Thieves Waterless Hand Purifier is een volledig natuurlijke handgel, gemaakt om je handen te reinigen en te verfrissen. Het kan gebruikt worden door volwassenen en kinderen om de handen schoon te houden en voor een goede handhygiëne, zonder gebruik van water. De Thieves Waterless Hand Purifier is dermatologisch getest.