Mijn naam is Marisa Knottnerus, 38 jaar en wonend in het mooie Assen (Drenthe). Hier woon ik met mijn vriend Mark en 2 zoons. 
8 jaar geleden heeft de 1e zoon de naam Raoul gekregen en 5 jaar geleden werd ons gezin compleet door de komst van zoon Myguel.

Ik werk 5 dagen in de week als Senior Coach bij de klantenservice van één van grootste TV/Internetaanbieder en sinds kort ben ik me steeds meer aan het ontwikkelen in de essentiële oliën.
Dit gebeurde een tijd geleden doordat ik er achter kwam onze kinderen andere behoeftes hebben dan dat wij hadden op die leeftijd. Ik heb me verdiept in het fenomeen ‘Nieuwetijds’ kinderen. Ze voelen alles heeft intensief, enorm bezig om de omgeving het naar het zin te maken, prikkels die met een snelheid van een F1 auto binnen komt…en dan hebben het nog niet eens over het slapen gehad. Al met al werd mij aangegeven dat Raoul wel ‘rustiger’ zou worden van een wel bekende ADHD middeltje.. Alles in mij schreeuwde NEE! Daarom mij gaan verdiepen in Young Living en man, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb in plaats van het andere.

Merk je dan verschil Marisa? Ja zeker! Op tijd op bed omdat ze zich er aan toe kunnen geven, onderwerpen zijn bespreekbaar ipv stampend naar boven, zich begrepen voelen ipv onbegrepen.

 

Ik ben begonnen om de zakelijke kant van Young living in te duiken omdat ik echt denk dat deze essentiële oliën beter zijn dan de schadelijke ingrediënten die tegenwoordig zowat overal in zitten.
Ook deel ik mijn verhaal omdat ik weet dat er meer papa’s & mama’s het ingewikkeld vinden met hun ‘Nieuwetijds’ kind, maar geloof me, ze zijn er! Ik wil jullie helpen om het leuker te maken voor jullie kinderen en makkelijker voor de ouders!

 

Samen verhalen delen is zoveel beter dan het maar alleen doen.

Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Schroom niet om me te volgen op Instagram en contact te zoeken!

 

Bye Bye