Als je nieuw bent hier: ik leg het even voor je uit! Iedere maand krijgen we van Young Living hele fijne cadeautjes als je voor een bepaald aantal PV bestelt. Deze cadeautjes worden gelijk met jouw ER bestelling verstuurd.

Bestel je niet via ER? leer er hier meer over! )


350 PV – SPORTHANDDOEK + MOTIVATION – plus onderstaande producten

MULTIFUNCTIONELE SPORTHANDDOEK – Het begin van het nieuwe jaar is het perfecte moment om nieuwe fitnessdoelen te stellen en je lichaam in beweging te brengen. Met deze sporthanddoek van honderd procent katoen kun je goed voorbereid aan de slag gaan.

MOTIVATION (5 ml) – Soms heb je wat motivatie nodig. Deze heerlijke geurige melange van Roomse Kamille, Spar, Ylang Ylang en Lavendel werkt kalmerend zodat je op een positieve manier vooruit kunt gaan.

250 PV – EN-R-GEE + RELEASE – plus onderstaande producten

EN-R-GEE (15 ml) – Deze melange van Rozemarijn, Jeneverbes en Citroengras verspreidt een opbeurende energieke sfeer waardoor je de hele wereld aan kunt.

RELEASE (5 ml) – Het begin van een nieuw jaar geeft je de kans om oude zorgen los te laten en vooruit te kijken vol positiviteit en hoop. Word de beste versie van jezelf en richt je aandacht op het behalen van nieuwe doelen met behulp van Release.

190 PV – SLIQUE TEA + LEMON+ – plus onderstaande producten

SLIQUE TEA – Op zoek naar een gezond en voedzaam alternatief voor suikervrije frisdrank of koffie? Je zoektocht is over, want wij hebben exotische Slique Tea. Geniet dagelijks, als je behoefte hebt aan een natuurlijke oppepper, van een lekkere kop thee.

LEMON+ (5 ml) – Voeg een druppel Lemon+ toe aan een glas warm water om de dag op een goede manier te beginnen. Deze krachtige olie kan ook toegevoegd worden aan recepten die vragen om citroensap, -schil of -extract. Experimenteren maar!

20 PV – MONDKAPJE – exclusief voor Essential Rewards

HERBRUIKBAAR YOUNG LIVING MONDKAPJE – Lichtgewicht, wasbaar, stijlvol en comfortabel. Dit mondkapje zal in een mum van tijd je favoriet worden.