De iTOVi scanner is een klein, handzaam apparaatje die jouw
lichaam doormeet. De iTOVi-scanner combineert bio-impedantie, druksensor, temperatuur en Bluetooth®-technologieën om gepersonaliseerde wellness rapporten te genereren. Het maken van zo’n scan duurt maximaal 2 minuutjes. Vervolgens komt er uit dat wellness rapport een overzicht met etherische oliën die jouw lichaam en geest het beste kunnen gebruiken om weer helemaal in balans te komen. Als jij meer in balans bent kun je lichamelijk & geestelijk veel meer hebben!

Op basis van het overzicht van de oliën en het overzicht van de gebieden waar je het meeste ondersteuning in kunt gebruiken, wordt er een advies gegeven over de te gebruiken oliën en hoe je deze het beste in kunt zetten.

Members van Wellness Essentials mogen gratis een iTOVi scan laten doen bij iemand die in ons team zit. De software is in te stellen op meerdere scan mogelijkheden waaronder de StarterKit oliën, supplementen en alle producten en oliën die Young Living aanbiedt.

Wil je graag zelf een iTOVi scanner in huis? Dan kun je hem ook zelf aanschaffen. Ideaal voor het hele gezin, vrienden en familie. Je neemt hem overal mee naar toe omdat hij zo klein is!