De fijne community waar we in terecht zijn gekomen, de fijne producten van Young Living die we zijn gaan gebruiken en het feit dat we dit werk vanuit huis kunnen doen en ook nog eens samen kunnen werken met elkaar, is het beste wat ons ooit is overkomen!

En deze kans is er ook voor JOU! Ook jij kunt uit je comfortzone stappen en jouw nieuwe lifestyle delen met anderen. Anderen begeleiden, zien hoe ook zij hun leven veranderen door producten te gebruiken die het leven alleen maar beter maken! Zeg JA!
Wij zullen je stap voor stap begeleiden om jouw dromen waar te maken!
Er wordt je in ons team niets opgelegd. Jij mag jouw business runnen zoals jij dat wil. En als je alleen maar de producten wil gebruiken er verder geen business van wil maken is dat ook oké. Er is plek voor iedereen in ons team!

Vroeger als kind riep ik altijd “Ik weet niet wat ik worden wil, maar ik word wel baas!”. Een prima instelling die ik toen had, maar die ik eigenlijk nooit nageleefd heb. Ik dacht dat ik het niet zou kunnen, werd al zenuwachtig als het over belasting en betalen ging en vond het wel prima, werken voor een baas.

Maar na jaren twijfelen heb ik JA! gezegd en gebruik ik hele fijne natuurlijke producten, heb ik nu mijn eigen business, ben ik thuis voor mijn kinderen en werk ik samen met een heel fijn team!

– Geertje –

Wij komen super graag met je in contact om onze handen ineen te slaan en samen jouw business op te bouwen!
Zeg JA! en we heten je graag welkom in onze community!

Het formulier hieronder is alleen voor mensen die nog geen Young Living Business hebben en zich nog nooit in hebben geschreven bij YL.